Matovic Márkó | M2 Ingatlan

Csongrád-Csanád megye, Szeged és környéke

Rólunk

Matovic Márkó – Ingatlan értékesítés, bérbeadás és üzemeltetés Szegeden és Csongrád- Csanád vármegyében. Teljeskörű ügyintézéssel, több nyelven. +36 70 217 2348

Rólunk

Matovic Márkó vagyok, a frissen alapított, de sokéves tapasztalattal rendelkező M2 ingatlan vezetője. Minden nap azon dolgozom, hogy ügyfeleim számára a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsam az ingatlanpiac minden területén.

 

Fő profilom a Szeged és környékén található lakások, illetve házak értékesítése, valamint bérbeadása. Természetesen örömmel segítek más ingatlan típus esetén is. Ingatlankezelés területén is jelentős tapasztalattal rendelkezem és büszke vagyok arra, hogy nagy a kereslet szolgáltatásom iránt ezen a területen is.

 

Szerbül, magyarul és angolul is beszélek, az átfogó nyelvtudásom és szakmai tapasztalatom révén hatékonyan segítek az ügyfeleknek megoldani az ingatlanokkal kapcsolatos kérdéseiket és esetleges problémáikat.

 

Célom, hogy személyre szabott megoldásokkal és profi szaktudással álljak ügyfeleim rendelkezésére, legyen szó eladásról, bérbeadásról vagy ingatlankezelésről.Iroda elérhetőségei


Cím: 6725 Szeged, Alkony utca 4/B


e-mail: matovic.marko@m2ingatlan.hu


Web: https://www.m2ingatlan.hu
Matovic Márkó


Matovic Márkó
Matovic Márkó
Vezető értékesítő